Informari

Informare convocare Conferinta Nationala a Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie Sed Lex.

 

Biroul Operativ al Federatiei Politistilor Sed Lex, a hotarat convocarea Conferintei Nationale a Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie Sed Lex pentru data de 14 martie 2015, in Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare, nr. 13-15, sct. 2.

 

Informare convocare Adunare Generala a Sindicatului National al Politistilor Sed Lex.

 

Birou Executiv al Sindicatului a hotarat convocarea Adunarii Generale a Sindicatului National al Politistilor Sed Lex pentru data de 14 martie 2015, in Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare, nr. 13-15, sct. 2.

 

Presedinte Sed Lex

Florin-Ilie VILNEI

 

 

 

Dragi colegi,

Impreuna am lansat un program ambitios, menit sa devina unul de referinta pentru mediul in care ne desfasuram activitatea. „Buget+” a fost initiat in urma cu mai bine de trei luni, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Ele sunt evidentiate de evolutia ratei de utilizare a cardului „Buget+”, care in ultima perioada a crescut cu 30% fata de perioada de inceput. Potrivit statisticilor furnizate de unii dintre cei mai mari parteneri ai proiectului, cardul de reduceri a inceput sa fie folosit in mod constant, ceea ce ne face sa credem ca acesta incepe sa-si dovedeasca utilitatea.

Cardul de reduceri a fost gandit ca un instrument indispensabil cumparaturilor Dumneavoastra, de aceea este foarte important sa il folositi ori de cate ori doriti sa achizitionati produse si servicii oferite de companiile partenere. Pentru a afla in timp real noile nume care ni se alatura, va rugam sa accesati site-ul dedicat www.reduceribugetari.ro. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa adunam peste 170 de parteneri la nivel national, iar numarul acestora continuua sa creasca. Nume mari din comertul cu amanuntul ne-au credit cu increderea lor si au fost de acord sa ofere discounturi ce ajung si la 20%.

Pe langa increderea partenerilor, ne bucuram de increderea Dumneavoastra in program, ceea ce este un aspect esential pentru evolutia ulterioara. Suntem convinsi ca in scurt timp vom reusi sa eliminam orice inadvertente aparute in implementare (normale, daca stam sa ne gandim la anvergura pe care o capata proiectul Buget+). De aceea va rugam sa ne atentionati in continuare atunci cand intampinati dificultati.

Va asiguram ca toate eforturile noastre sunt concentrate pe asigurarea unei bune functionari a programului.

Pentru orice sfaturi, opinii pe care doriți să le impartășiți cu noi, vă stăm la dispozitie pe adresa de e-mail: parteneriate@reduceribugetari.ro sau la nr. de telefon: 0758.018.767, fax: 021.310.27.42.

 

Reduceri cu spor!

 

Preşedinte

Florin – Ilie VÎLNEI