Ultimele noutăți aduse Legii Pensiilor Militare

În contextul ultimelor evenimente ce au acaparat toată atenția asupra Poliției Române, în comisiile de specialitate din Senat s-a muncit pe brânci, fiind aduse modificări substanțiale Legii Pensiilor Militare de Stat, Legea nr. 223/2015.

Acum ce ne mai veți spune, că nu voi..., că voi ați făcut toate demersurile...., dar așa a ieșit...

Și acum suntem speciali sau bugetari de lux domnilor parlamentari ?

Vă este bine, vă simțiți în siguranță ?

Probabil că da în fortăreața în care vă desfășurați activitatea.

Pe noi cad clădirile, mașinile gata de casare ne lasă la drumul mare, armamentul ne zace în tocuri din lipsă de muniție, legile noastre sunt făcute ca să-i apere pe infractori nu pe oamenii legii și din păcate suntem tot mai puțini care luptăm pentru a stârpi fenomenul infracțional.

În vreme de pace, pe ploaie, pe viscol, pe caniculă, prin nămoale, prin nămeți, prin viituri și ape, etc., noi suntem cei speciali care vă rezolvăm problemele, care intervenim în situații de calamități, cei care păzesc granițele țarii împotriva migranților, cei care luptă zi lumină cu grupările infracționale, cu bandiții, cu hoții, cu tâlharii, cu toți cei care comit fapte antisociale, noi suntem cei care muncim în slujba cetățenilor, nu al intereselor de grup și al jocurilor mîrșave pe care le faceți împotriva acestor oameni, pentru ca apoi voi să vă lăudați cu performanțele acestor oameni.

Felicitări domnilor, dar purul adevărul trebuie spus așa cum este.

Mai muncește cineva pentru interesul acestei țări ?

După votul din comisiile de specialitate de ieri din Senat, polițiștii și militarii din segmentul de Ordine și Siguranță Națională, cei care vor lucra doar în condiții speciale, se pot pensiona doar dupa vârsta de 50 de ani, restul probabil la 60 de ani.

În aceat context hoții, bandiții, tâlharii și ucigașii de polițiști, vor jubila în voie pe străzile patriei.

https://www.capital.ro/alerta-modificari-de-ultima-ora-la-legea-pensiilo...

http://www.diacaf.com/stiri/actualitate/senatul-a-adoptat-un-proiect-car...