Stimați colegi!

     După cum v-am obișnuit, vă aducem la cunoștință faptul că în ultimele 2 săptămâni, un număr de alte 15 firme s-au alăturat la nivel național sau local progamului Buget+, oferind reduceri între 5-20% la toate produsele și serviciile furnizate.Printre cele mai importante companii partenere programului nostru enumerăm lanțurile de magazine Praktiker, Leonardo, Bata, TinaR, lanțurile de magazine piese auto-service Auto Total și AD Garage, centrele medicale Bio-Medica, Synevo, Optiplaza,  un însemnat număr de centre de înfrumusețare: Platinum Style, Salon Mirage, Morgandy Beauty Lounge, etc., dar și un important număr de agenții de turism: Eurolines, Prestige Tour, Mareea București, Dav Tour, etc.

     Există firme care pe lângă reducerile din programul Buget+ oferă și propriile reduceri/promoții care pot fi sau nu cumulate. De aceea, este foarte important ca dumneavoastră să fiți bine informați atât în legătură cu posibilitatea de a folosi cardul la un anumit magazin cât și în ceea ce privește cuantumul reducerii oferite. Reducerea oferită în cadrul programului Buget+ se aplică fiecărui produs cumpărat, fără a fi condiționată de numărul articolelor achiziționate.

     Infomații detaliate despre reducerile din programul Buget+ puteți găsi pe site-ul www.reduceribugetari.ro – rubrica reduceri oferite, prin selectarea din listă a orașului și/sau domeniului care vă interesează.

     Nu uitați să folosiți cardul Buget+ și veți observa imediat în bugetul familiei beneficiile pe care acesta le aduce.

     Pentru orice sfaturi, opinii pe care doriți să le impartășiți cu noi, vă stăm la dispozitie pe adresa de e-mail: parteneriate@reduceribugetari.ro sau la nr. de telefon: 0758.018.767, fax: 021.310.27.42.

 

Reduceri cu spor!

Preşedinte

Florin – Ilie VÎLNEI