Se dorește o intrare în normalitate !!!???

▪sporul de 75% pentru S.D.S.L. va fi menținut și pentru anul 2018;
▪ bugetul MAI a fost majorat pentru anul 2018 cu 20,7% față de cel pentru anul 2017, adică la 15.311,9 lei;
▪sumele de bani privind recalcularea pensiilor vor fi plătite începând cu 8 decembrie 2017;
▪ după finalizarea examenelelor de admitere în școlile de agenți și subofițeri de la începutul anului 2018, se vor organiza încadrări din sursă externă;
▪după finalizarea acestor examene, se vor efectua analizele necesare privind recrutarea personalului din sursă externă pe specialități.
Proiectul de întărire a autorității polițistului va intra în faza finală de consultare publică ce va avea loc în data de 11.12.2017, începând cu orele 13.00, la sediul Centrului Cultural al M.A.I.

În toată această perioadă, indiferent de critici, acuze, denigrări și toate cele, încercăm să păstrăm un echilibru și să informăm corect pe toți polițiștii și angajații M.A.I.

Toate problemele și greutățile se pot rezolva cu multă inteligență în interiorul corpului profesional, nu în spațiul public acuzând și denigrând doar de dragul imaginii și a publicității.

Toate pozițiile publice ale unor colegi din ultima perioadă, nu au făcut altceva decât să atragem ura asupra acestei categorii de profesioniști, să fim codași din punct de vedere salarial, să fim huliți pentru legea pensiilor militare, să fim mereu codașii alocărilor de buget, să ne fie uneori rușine că suntem polițiști.

Haideți să dăm dovadă că suntem o castă de profesioniști, că suntem uniți, că știm ce vrem de la sistem, să stopăm sabotările între noi și să arătăm că știm să impunem respectul cuvenit prin fapte, nu prin acțiuni de destabilizare.