Reprezentantii SED LEX in teritoriu

Reprezentanții SED LEX prezenți în teritoriu.

În data de 25.01.2018, președintele Federației Polițiștilor Sed Lex dl. Florin Vîlnei, alături de președintele Sindicatului Decus, dl. Gabriel Ivanov, au avut o ședință de lucru cu conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației.

Au fost abordate problemele profesionale cu care se confruntă membrii noștri de sindicat, dar și polițiștii de frontieră în general.

În cadrul discuțiilor întinse pe durata celor aproximativ 5 ore, la marea majoritate a problemelor discutate, am identificat soluțiile de rezolvare, singura problemă majoră fiind reprezentată de subfinanțarea M.A.I.

Au fost abordate și stările conflictuale dintre șefi și subordonați ( ex.: Sectorul Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte ), dar urmare a dialogului constructiv promovat de către noi, s-a înțeles că aceste derapaje pot fi înlăturate, dialogul rămânând singura soluție pentru un climat de muncă corespunzător.

Am transmis tuturor polițiștilor întregul nostru sprijin necondiționat, încercând să promovăm un dialog corect, ce va conduce la o punte de legătură între conducerile profesionale și subordonați.

Suntem datori să informăm corect toți polițiștii, să sancționăm derapajele instituționale, dar și derapajele unor lideri sindicali care sunt în permanență conflictuali și vulgari, fără să prezinte soluți la problemele noastre într-un cadru organizat și civilizat, crezând că "vedetismul TV" îi poate ajuta cu ceva pe colegii noștri.

În perioada următoare vom continua deplasările prin unitățile teritoriale polițienești, pentru a fi alături de colegii noștri, în vederea acordării sprijinului necesar îmbunătățirii actualului climat de muncă.

Vom reveni cu o informare despre climatul de lucru și problemele identificate cu ocazia deplasării în cadrul I.P.J. Suceava.

Biroul Operativ Sed Lex