Rectificarea de buget!

Nr.1053/22.07.2013 Domnului RADU STROE MINISTRUL AFACERILOR INTERNE Aşa după cum este cunoscut, iar poliţiştii alături de ceilalţi angajaţi ai structurilor M.A.I. i-au simţit şi îi simt din plin efectele, bugetul aprobat pentru acest minister a fost şi este extrem de sărăcăcios.

Întrucât la prezentarea bugetului pentru acest an ne-aţi asigurat că la rectificările ce vor avea loc se vor primi fondurile necesare pentru acoperirea aşa ziselor găuri negre din buget, vă solicităm, ca pentru rectificarea bugetară ce se preconizează să aibă loc la finele lunii iulie a.c., să faceţi demersuri convingătoare către factorii îndrituiţi pentru ca ministerul să beneficieze de rectificare pozitivă.

Să nu uitaţi că în acest sens v-aţi luat şi un angajament.

De asemenea vă rugăm să aveţi în vedere şi fondurile necesare pentru norma de echipare ce se cuvine poliţiştilor în anul 2013. În acest sens vă adresăm rugămintea să analizaţi în guvern şi să găsiţi soluţiile necesare pentru ca în cursul acestui semestru să fie achitate poliţiştilor, în totalitate, drepturile de echipament. Altfel apreciem că ar fi inadmisibil pentru un guvern ce se consideră democratic şi performant să nu îşi respecte obligaţiile faţă de o parte din cetăţenii săi, în condiţiile în care aleşii poporului sunt o prioritate.

Preşedinte

Florin VÎLNEI