Polițiștii/jandarmii nu au merite ?

Am văzut și chiar ascultat pe un candidat la funcția supremă în stat de Președinte al României, care după desfășurarea primului tur al alegerilor, felicita partidul și pe ministrul afacerilor interne pentru modul de organizare a alegerilor.

Oare ministrul cu pricina a organizat alegerile? 
Sau a venit la masa pusă ?

Păi când a venit acest ministru, alegerile erau organizate de oamenii din structurile MAI, conform atribuțiilor ce le aveau. 
Reamintim mai marilor zilei că angajații MAI sunt implicați atât în organizarea cât și în desfășurarea alegerilor, cu o diurnă de doar 10 lei.

În condițiile în care s-a apreciat că alegerile au fost bine organizate și desfășurate, considerăm că și angajații MAI au meritele lor, însă nu le apreciază nimeni. 
Nu că ne-ar încălzi anumite aprecieri ale politicienilor, însă ne deranjează când meritele sunt atribuite altora care abia s-au dezmeticit pe unde se află. 
Apreciem că nu ar fi fost un efort prea mare dacă domnul candidat ar fi mulțumit ministrului și personalului implicat în organizarea și desfășurarea alegerilor. 
Totuși domnul ministru de interne să se ocupe pentru a acorda drepturile ce se cuvin personalului implicat în alegeri ( ce poți face cu 10 lei / zi ).