PÂNĂ LA URMĂ DE VINĂ ESTE ACARUL PĂUN

Încă o dată se dovedeşte, dacă mai era cazul, că în războiul forţelor politice, chiar şi în cazul Adrian Năstase, cineva trebuie să tragă ponoasele, respectiv Poliţia Română şi angajaţii săi.

În timp ce familia lui Adrian Năstase îi acuză, pe poliţiştii desemnaţi să pună în aplicare mandatul de arestare, de purtare abuzivă, procurorul general îi ameninţă că dacă nu au respectat procedurile, cu siguranţă domnia sa le va retrage avizul de poliţist judiciar.

Oare poliţiştii desemnaţi să pună în aplicare acest mandat  au uitat procedurile? Nici pe departe nu credem acest lucru. Până la urmă poliţistul este între ciocan şi nicovală. Nu cumva poliţiştii au fost dădăciţi exagerat înainte de a pune în aplicare respectivul mandat? Sunt întrebări şi întrebări la care suntem convinşi că nimeni nu va catadixi să dea un răspuns plauzibil.

Iată de ce domnilor poliţişti  nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de rangul unuia sau altuia, sau „dădăciţi” în aplicarea legilor acestei ţări, făcută praf din toate punctele de vedere.

În cazul Adrian Năstase fiţi siguri că nu le este uşor colegilor noştrii să dea cu subsemnatul pe la parchet şi mai nou chiar la D.N.A., pe semne că ia corupt inculpatul pe timpul punerii în aplicare a mandatului. Da putea să-i corupă, până la urmă, pe cei doi poliţişti cu câte un foc de armă. Dar nimeni dintre clevetitori nu-şi pune problema riscului la care au fost supuşi acei poliţişti. Din păcate nu se mai ştie, poliţiştii sunt puşi sub urmărire penală pentru favorizarea infractorului sau pentru corupţie.

Halal instituţii ale statului, făcute praf de politicienii lui peşte, care nu mai ştiu nici cel puţin dacă inculpatul în cauză se consideră încarcerat sau nu.

Păcat că şi de această dată instituţia poliţiei este terfelită de alte instituţii ale statului, fără ca cineva din interior sau din M.A.I. să ia o anumită poziţie, cel puţin vis-a-vis de acţiunea poliţiştilor pentru punerea în aplicare a acestui controversat mandat. Chiar ne lăsăm călcaţi în picioare de toată lumea, fie el chiar şi procurorul general?

Poliţişti nu vă lăsaţi intimidaţi, pentru că acestea sunt numai diversiuni. Iată de ce domnilor poliţişti trebuie să fim uniţi.