Este bine că nu este rău

Poliţiştii l-au prins marţi dimineaţa pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că a omorât duminică un bărbat din Timiş. Lepa a fost capturat într-o locuinţă aflată la 7 kilometri de Timişoara.

Trupele speciale l-au „încolţit” pe ucigaşul poliţistului din Timiş marţi dimineaţa, într-o casă din Remetea Mare. Surse apropiate anchetei au declarat că în momentul în care au intrat „mascaţii” peste el, criminalul a urinat pe el. 

„În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din judeţul Timis a fost depistat, în această dimineaţă, pe raza localităţii Remetea Mare, din judeţul Timiş. 
Acesta prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei. 
La momentul localizării şi prinderii acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare. 
În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări”.

Și acum suntem speciali sau bugetari de lux domnilor parlamentari ?

După votul din comisiile de specialitate din Senat de ieri, polițiștii se vor pensiona la 63 de ani, iar la acest moment hoții, bandiții, tâlharii și ucigașii de polițiști, vor jubila în voie.

http://www.diacaf.com/stiri/actualitate/senatul-a-adoptat-un-proiect-car...