Dijmuiala banilor bugetului de stat naște monstruozități.

Doamnă ministru Lia Olguța Vasilescu, cum puteți denigra în halul acesta Poliția Română, tăindu-ne veniturile salariale, în schimb nu vorbiți nimic despre personalul medical care beneficiază de același spor de 40% acordat pentru permanența la domiciliu ?

Extras din textul legii ce nu se mai dorește a fi aplicat:
" ...personalul planificat să asigure continuitatea îndeplinirii atribuțiilor specifice, în afara programului normal de lucru, de la domiciliu, beneficiază pentru această perioadă de o majorare de 40% din salariul de bază/solda de funcție/salariul de funcție ( 40% din 7 lei/oră, sufocă bugetul de stat ? ) ".

Despre ce bețivi vorbiți, se afla cineva sub influența băuturilor alcoolice în momentul declarațiilor ?

Dacă această instituție a Poliției este atacată de la cel mai înalt nivel, ce așteptări mai putem avea noi de la cei care sunt certați cu legea ?

Dacă asta vă doriți domnilor guvernanți, atunci suntem obligați dragi colegi să respectăm Codul muncii și programul de lucru de 8 ore, iar clasa politică să înțeleagă că va beneficia de ordine și siguranță publică atât cât va plăti.

În toată această perioadă nu am transmis mesaje care să încurajeze mediul infracțional, dar acum suntem obligați să prezentăm realitatea, conștienți fiind de faptul că am fost cangrenați de clasa politică a ultimilor 28 de ani.

Nu conștientizați că lipsa finanțării instituțiilor de aplicare a legii în România, va conduce la corupție, dezinteres, nepăsare, subdezvoltare, accentuarea criminalității și pierderea controlului fenomenului infracțional.

Rușine....puțin spus, ( îngrijorare=realitate )