Delegația SED LEX prezentă și la I.P.J. Suceava

Vineri, 26.01.1018, președintele Federației Polițiștilor Sed Lex, dl. Florin Vîlnei și președintele Sindicatului Decus, dl. Gabriel Ivanov, au avut o întâlnire de lucru cu comanda I.P.J. Suceava, întâlnire la care a participat și președintele Decus SV, dl. Bogdan Bănică.

Au fost abordate o mare parte dintre problemele cu care se confruntă polițiștii:
- permanența la domiciliu;
- posibilitatea schimbării programului de lucru ( ture/schimburi );
- problemele din mediul rural ( posturile de poliție );
- evoluția accidentelor de circulație;
- lipsa echipamentelor de protecție;
- și multe alte discuții de interes profesional.

Totodată am abordat și climatul de lucru și stările conflictuale dintre anumiți șefi și subordonați.

Urmare a problemelor abordate cu ocazia întâlnirii, am transmis un mesaj de susținere colegilor noștri, împreună încercând să găsim soluții de rezolvare pentru îmbunătățirea climatului de muncă, dar vom fi foarte fermi în cazurile derapajelor manageriale.

Am abordat și problemele acute de comunicare din cadrul S.A.S. SV, probleme care au degenerat în mod deosebit după incidentele grave în care au fost implicați colegi de-ai noștri în cursul anului 2017.

Scopul organizației noastre este de a promova dialogul instituțional, de a realiza puntea de legătură dintre conducerile profesionale și partea executivă, de a găsi soluții de rezolvare a problemelor la masa dialogului, de a identifica și sancționa derapajele instituționale, dar și de a apăra cu demnitate și onoare PROFESIA DE POLIȚIST.

Biroul Operativ
SED LEX