Cine dezinformează, cine minte, cine trădează....!

Dragi colegi!

După cum bine știți polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a avut parte de multe probleme, neânțelegeri, scandaluri, etc., iscate între aceștia din cauza contradicților dintre factorii de conducere profesionali și cei din cadrul organizațiilor profesionale sau sindicale.

Eforturile depuse de organizația noastră de sindicat în privința acordării sporului de antenă au dat roade, drept ce se va acorda tuturor polițiștilor din cadrul I.P.J. Gorj începând cu luna septembrie 2012, demersurile fiind întreprinse în folosul polițiștilor dar fără a ne atrage laurii de partea noastră.

În acest sens ni se pare foarte deplasată lauda altor organizații, în condițiile în care au fost împotriva demersurilor privind efectuarea măsurătorilor pentru determinarea câmpului electromagnetic (sporul de antenă), practic împotriva celor pe care îi reprezintă. Este regretabil că aceste organizații nu luptă pentru apărarea drepturilor (polițiștilor) membrilor lor, ci probabil luptă pentru alte interese de natură personală.

Anexăm adresa privind refuzul organizației de a participa la măsurători.