Ce se întâmplă în țara noastră ?

Trăim într-un STAT DE DREPT sau într-un STAT MAFIOT ?

În România anului CENTENAR, este posibil ca instituții ale statului să atace virulent alte instituții fundamentale ale statului ?

Aceste instituțiile fundamentale ale statului sunt atacate pentru a fi destabilizate, pentru a le slăbi autoritatea, pentru a le timora și intimida, cu scopul de a se putea instala un haos instituțional generalizat și de a prelua puterea ilegal.

Este posibil într-un Stat de Drept ca președintele românilor să instige la ură și violență și să atace o instituție fundamentală a Statului Român, Jandarmeria Română ?

Este posibil într-un Stat de Drept ca procurorul general al României să dispună cercetarea penală a jandarmilor care au apărat ordinea constituțională și au încercat asigurarea ordinii publice la o manifestație neautorizată ?

Este posibil într-un Stat de Drept ca parlamentari români să fie bruscați pe străzi iar președintele CCR să fie urmărit și agresat, iar agresorii să nu fie sancționați, ba din contră protejați ?

Este posibil într-un Stat de Drept ca unii agresori ce au produs haos prin vandalizare, distrugere și incendiere, care au agresat și ultragiat organele statului, să nu fie nici la acest moment cercetați penal ?
Ba mai mult aceștia sunt folosiți ca denunțători/martori/persoane vătămate în cele aproximativ 800 de plângeri penale depuse împotriva Jandarmeriei.

Ce doresc acești oameni inconștienți ?
Unde vor să ducă România ?
Până unde vor duce aceste lupte pentru putere ?
Au fost orbiți de ură și nenorocire ?

Coloana vertebrală a Statului Român o repezintă segmentul de ordine și siguranță națională, iar dacă această coloană va fi ruptă, ordinea constituțională va fi înlocuită de haos.

Toate nenorocirile comise...., vor fi pedepsite, dar cea mai aspră pedeapsă pentru ei va fi pedeapsa divină.