Cât M.A.I. rezistă Poliția Română, Poliția de Frontieră, Jandarmeria, Pompierii ?

Nu este zi fără ca un seamăn de-al nostru să nu fie implicat în vreun incident, altercație, să nu fie jigbit, batjocorit, ultragiat.

Forța Statului cu atribuții de asigurare a ordinii și siguranței publice o reprezintă aceste structuri specializate ale Ministerului Afacerilor Interne.

Toate aceste structuri au fost subfinanțate în mod constant în ultimii 27 de ani ( ex. din bugetul alocat pentru anul 2018, un procent de 92.7% reprezintă doar drepturile salariale ale angajaților ).

Unde sunt banii pentru investiții, dotări, protecție fizică, cursuri manageriale, cursuri de perfecționare, etc., etc. ???

Și tăcerea este un răspuns, dar va veni și vremea când dreptatea se va face și pentru cei care sunt nepăsători astăzi și ne atacă din toate părțile.

Polițiști măcelăriți prin gări, în posturile de poliție, polițiști călcați cu mașinile în trafic, jandarmi desfigurați pe timpul manifestaților pașnice și spontane, polițiști de frontieră împușcați, stropiți cu benzină și incendiați, pompieri acuzați de te miri ce pentru că au intervenit la stingerea unor incendii...... țară bună și conducători, încotro ne îndreptăm oare ?