Apel la calm și rațiune

Dacă România ar fi o țară normală, schimbarea guvernelor, oricare ar fi ele, ar trebui să nu ne intereseze câtuși de puțin.

Numai că pe la noi normalitatea nu prea a ajuns, pentru că cei care sunt în opoziție atacă puterea prin folosirea unor epitete la adresa poliției și a altor structuri.

Deocamdată trebuie să dăm dovadă de calm și rațiune, pentru că atât știu ei să facă din opoziție, adică îi fac praf pe polițiști, pentru că nu se implică îndeajuns în siguranța cetățeanului, ba că fac parte din grupări mafiote care, fie vorba între noi, au fost create sub oblăduirea politicului, iar când vin la guvernare și se lovesc de realitatea din poliție (deficitul de personal, subfinanțarea, dotarea precară etc.) nu fac mai nimic bun. 
Din nefericire i-am văzut pe toți la guvernare cum au făcut "nimic".

Domnilor polițiști, credem că este nevoie de luciditate din partea noastră și să nu mai lustruim clanțele partidelor politice care pun stăpânire pe guvernare.

Haideți să nu mai milogim funcții în poliție de la partide și să punem toți umărul să construim o legislație, care să nu mai permită imixtiunea politicului în structurile polițienești, iar promovarea în poliție să se realizeze numai pe criterii de competență.

Sperăm că noul guvern va continua să pună în aplicare legea salarizării și va îmbunătăți legislația pentru întărirea autorității polițistului.

Apel la calm și rațiune și să fim ancorați profesional în realitățile zilelor noastre.